Psychobilly.cz

Nová posila The GANGNAILS

Duben 12th, 2012

The Gangnails odtajnili novou posilu u bicích, více info v oficiální tiskovce…

The Gangnails odtajnili novou posilu ve svých řadách!

O čem se tak trochu šuškalo a sami jsme úmyslně tajili je konečně venku! Právoplatným členem do party se stává amík Ian z texaského Austinu. Ten hrával na bicí v několika lokálních kapelách v okolí Detroitu odkud pochází, aby později přesídlil do texaského hlavního města a přidal se k Born to Lose,  se kterými absolvoval 3 evropská tour a nahrávání poslední desky Dreams of Kids.

Ian se rozhodl přemístit do Čech a na plný úvazek se přidat do našeho punk´a´billy gangu, po třech zkouškách musíme říct že válí rozhodně stejně skvěle jako v Born to Lose a věříme, že vás to s ním bude bavit minimálně ještě víc než doteď!

Sledujte naše stránky pro nejbližší koncerty, ale co už je potvrzeno, že hned 13. a 14. dubna nás uvidíte v Břeclavi a v Pieštanech na Billy Festu, víkend nato nás čeká výlet do Berlína a první pražský koncert se koná 7.5. v Roxy v rámci akce Free Mondays (další den je státní svátek, pokud by se někdo vylekal, že druhý den nevstane J!

Z festivalů je prozatím potvrzen samozřejmě Mighty Sounds, Atomsmasher fest v Drážďanech s legendárními the Boys, z domácích dále třeba Pod Parou nebo Keltská Noc.

V plánu máme samozřejmě společné focení a konečně natočit videoklip k nějaké hitovce z posledního alba spolu s novým fešákem!!

 

Těšíme se na vás v nové sestavě!

The Gangnails, duben 2012

http://bandzone.cz/thegangnails

http://www.facebook.com/thegangnails

http://www.reverbnation.com/thegangnails

www.gangnails.com

 


Leave a Reply

Nejbližší koncert

Na informacích o nových koncertech se pracuje, příd později.
ByWordPress. Thanx WPTheme Generator.
Special Thanx to Gimp!
Creative Commons License
TOPlist