Psychobilly.cz

PSYCHOTHERAPY vol.6

Květen 21st, 2013

psycho_romantix_2013

Českopolský rock’n’rollový meeting ve Vrchlabí
Psycho therapy fest se Vám hlásí už po 6. je to až neuvěřitelný ,že se nám podařilo vydržet tak dlouho. Velkou zásluhu na tom mají lidi co podporují dobrou muziku.
Dovolte mi Vás pozvat 8.6. na zahradu Restaurace Kufr u vlakového nádraží kde se bude konat od 14.00hodin tento již kultovní festival zaměřený na Rock’n’roll a všechny jeho tváře.
Děkujeme městu Vrchlabí za finanční podporu.
Křápem si můžete hodit a bokem vrznout na kapely:

The Pockrockers (PL)

Polská kapela, která na našem festivalu není žádným nováčkem ač název mate je to tak. Jedná se o pozůstaky kapely ,která nesla název Bela Lugosi horror orchestra.
Pohodová Rockabilly uderka šmrncnutá špetkou Country.

Tequila Gerbills (PL)

Další smečka od našich polských sousedů. 5 členná parta s dívčím vokálem mě silně připomínajíci něco mezi Deadline , Sivershine a Hellfreaks . Mají blíže k punku a garge zvuku než ke klasickýmu psychobilly , texty jsou střídavě v angličtině a domácí polštině.
Můžete se těšit na parádní show s divokou zpěvačkou na podiu.

Queens of Everything

První domácí vlaštovka. Pozorným a věrným fans Psycho Romantickejch dejchánků nemohla určitě uniknout a komu ano tak má příležitost to napravit. Nenechte si nechat ujít unikátní mix punku s rockabilly ,swingem atřeba i irskou songou z přístavní nalejvárny to vše podpořeno dechovou sekcí , Krlešovým chraplákem a Rafanovým Kontrabasem.

Mordors Gang

Ve Vrchlabí již značně proflákla kapela kytarového mága podle mě „tuzemskýho Briana Setzera“ Petra Mordora Hrabáka za doprovodu kontrabasu který v rukou dřímá Martin Pok a novým obsazením za bubnem. Vám přivezou cirkus kde se mísí kumšt ze všech možných odvětví od swingu,psychobilly,rockabilly,cowpunku, surf rocku s texty který Vás pobaví stejně jak cirkusoví klauni nebo vyděsí jako Zombie projíždějící vedle tvý škodovky v cadilacu.

Rocket Dogz

Mladá psychobilly krev nám pomalu stárne a začíná slušně houstnout. Tihle kluci sem přijeli poprvé před 6. lety jako raketový ště?ata , teď už z nich jsou odrostlý mladý psi, který zatápěj pod rock n rollovym kotlem nejen u nás ,ale i v zahraničí letos si brnknou i na Psychobilly meetingu v Pinedě ve španělsku.

The Moonshine Howlers

Česká hillbilly nebo chcete-li outlaw country parta složená z členů kapel Rocket dogz , Queens of Everything , Caktus show band , Phantoms on fire , Twisted Rod , Jonestown se rozhodli rozvířit vody tuzemské country. Nečekejte klasickou kotlíkárnu ale pekelnou jízdu. Vejskot, banjo, housle ,stylový vohozy, proudy whisky s punkovým nábojem. Nenechte si ujít

Za Psycho Romantix
Fidla

Kapely budou hrát v totožném pořadí jak je napsáno.


Leave a Reply

Nejbližší koncert

Na informacích o nových koncertech se pracuje, příd později.
ByWordPress. Thanx WPTheme Generator.
Special Thanx to Gimp!
Creative Commons License
TOPlist