Psychobilly.cz

Halloween party!

Říjen 8th, 2013

BRR_HALLOWEEN2_WEBBombrock records přináší po roce druhý ročník mejdanu nazvanýho Halloween night a bude to zase velké! Stejně jako loni – upejři, netopejři,superhrdinové z komiksů, pozivní zabijáci, zombies a ostatní tvoři ze záhrobí jsou vítaní….vstupte…zahraje Vám tato společnost:

 

 

 

 

QUEENS OF EVERYTHING www.bandzone.cz/queensofeverything

Pražská úderka po delší době opět v Brně. Punk / Rock´n´roll doplněný o dechovou sekci, řáckej kontrabas velkej jako Rafan sám, Krlešův chraplák a songy, který tě rozkoušou na cucky a ty cucky pak utopěj!!!

BOMBS FROM HEAVEN www.bandzone.cz/bombsfromheaven  Brněnský Bombs po cca půl roce opět na domácí půdě! Tentokrát uslyšíte i nový flákoty z připravované nové dvojdesky a taky poprvé a výjimečně v netradiční sestavě! No aby ne, když na Halloween Bomby slavěj třetí narozeniny. Let it roll!

GRAPE /Munich, Ger/ https://www.facebook.com/pages/Grape/212228318826794?fref=ts

´77 punk rock se silným vlivem raných Misfits, nebo Ramones. Jednoduchý riffy, extra silný melodický linky, refrény, při kterejch se ti roztřepou kolena a péro si střčíš do zadku!!!

RABIES http://bandzone.cz/rabies Hotentoti z Vysočiny začali pořádně kousat domácí scénu za kalhoty, zahráli opilej set na letošním Mighty sounds a vyrážej vstříc svýmu klubovýmu osudu! California, Rancid, NOFX, Ramones, tohle všechno s jejich vlastním kořením dohromady, to jsou Rabies! V nově rozšířené sestavě jim to brutálně sekne a pravděpodobně s sebou přivezou i druhou novou desku!

TRUBADOORS  http://bandzone.cz/trubadoors  Mladá krev ze Zábřehu. Tihle kluci jsou divocí jako boukající prasnice! Můžou hrát pro tři lidi, ale na pódiu pro ně vypustěj duši, kalej jako Dušan Hor?ák a brzo vypustěj svou novou nahrávku!!! Nenech si je ujít!!!

DJ JIMMI RIPPER se postará o brutální AFTER PARTY!

To pořád není všechno!

Stejně jako minulý rok pro vás máme tombolu od značky Black heart, ale určitě si odnesete i něco z merche kapel!

LINE -UP:

19:30 TRUBADOORS

20:30 RABIES

21:30 GRAPE

22:30 BOMBS FROM HEAVEN

23:30 QUEENS OF EVERYTHING

00:30 DJ JIMMI RIPPER

VSTUP: 150,- / Halloween dresscode 120,-/

Klub se otevírá v 18:30

BRR_HALLOWEEN2_WEB

 


Leave a Reply

Nejbližší koncert

Na informacích o nových koncertech se pracuje, příd později.
ByWordPress. Thanx WPTheme Generator.
Special Thanx to Gimp!
Creative Commons License
TOPlist