Psychobilly.cz

1463750_10152042722010420_1103508984_n

 

Oficiální zpráva o změně sestavy The Rocket Dogz:

Ahoj kamarádi.
Obyčejně vás informujeme o akcích a o super věcech na kterejch společně děláme, dnes ale přinášíme zprávu která pro nás není příjemná ale je potřeba jít s ní ven.


Je nám líto ale náš kontrabasista Adam (Gegen) se rozhodl ukončit svoje působení v Rocket Dogz.
Šest let jsme spolu sdíleli dobrý i špatný, narvaný kluby i koncerty pro pár nadšenců, festivaly jak u nás tak v zahraničí, stovky hodin v dodávce, hotelový pokoje ale i studenou zem, tuny srandy a spoustu dalších nepublikovatelnejch věcí, zatraceně jsme si to užili ale občas se cesty rozdělujou a názory se mění ať už jde o hudbu nebo o vztahy. Rozcházíme se jako kamarádi a proto společně zahrajeme zbývající akce do konce roku. Přejeme proto Adamovi hodně štěstí v tom co miluje a co ho napl?uje, děkujeme za každou show kterou s náma rozjel na 666procent a držíme palce kamarádům z Moonshine Howlers kde Adam působí na postu kontrabasisty. Zde je Adamovo oficiální vyjádření:
„Ahoj všichni, díky za vaší podporu po celejch dlouhejch šest let a doufám, že nadále zůstanete věrní The Rocket Dogz i když už nebudu jejich součástí. Je to prostě život a svět se kuli tomu nezboří, chci jít dál ale zůstáváme přáteli a stále se budeme stýkat.
Uvidíme se na baru! Gegen“
Poslední akcí s Adamem bude Silvestr pro nedočkavé 30.12. v Plzni a poslední Pražskou show bude Lucky Hazzard Xmas party v Rock cafe 20.12.
Brzo vám představíme novýho čokla v našem gangu kterej bude drtit kontrabas od novýho roku! Máte se na co těšit.
Díky za pozornost a brzo se potkáme na jedný z nadcházejících akcí!
SHOW MUST GO ON!
DOGZ
……………………….………

Hey guys!
Normally we inform you about gigs and about all cool stuff we´re doing together, but today we have some bad news in our gang you really have to know.
We´re sad about it, but our bassist Adam (Gegen) has decided to terminate his activities in Rocket Dogz . Six years we shared good and bad , full clubs butalso concerts for a few hardcore fans, local festivals and also abroad, hundreds of hours in the van, hotel rooms but also cold ground, tons of fun and a lot of other things that we can´t publish, damn we enjoyed it but sometimes the paths divide and opinions vary whether it’s music or a relationship. We split our ways as a friends and we´ll play together till the end of this year.
We wish good luck to Adam in what he loves and what fills it , thank you for every show he started with us on 666 percents and good luck to our friends from Moonshine Howlers where Adam rollin´ on the bass!
Here is Adam’s official statement :
Hey guys thanks for the supporting us for six long years and hope you also will support The Rocket Dogz (even I won´t play with them anymore), in the future. It´s just life and not the end of the world. I want to move on but we will stay friends and have fun together…See ya in the crowd !!! Gegen
We´ll show you soon a brand new gang member that´ll slap bass since begin of next year!
Thanks for your attention and soon we’ll meet at one of the upcoming gigs!
SHOW MUST GO ON!
DOGZ


Leave a Reply

Nejbližší koncert

Na informacích o nových koncertech se pracuje, příd později.
ByWordPress. Thanx WPTheme Generator.
Special Thanx to Gimp!
Creative Commons License
TOPlist