Psychobilly.cz

1974340_10203805075513029_718230593_o

Vážení přátelé a kamarádi.
Zveme Vás 26.4.2014 do Humpolce na slavnostní otevření uměleckého centra Kustom Klubu Bohemia. Hlavním programem našeho klubu bude prezentace kultury národů, národností, etnických skupin a ostatních obyvatel Česka a Slovenska.


V klubu budeme prezentovat výsledky uměleckých úspěchů hudebníků, divadelníků, výtvarníků, fotografů, spisovatelů, básníků, architektů a všech lidí z Česka s Slovenska, kteří něco dokázali, přinesli nebo přináší budoucnosti obou našich zemí.
Pravidelně se u nás budete setkávat s hudebníky z oblasti jazzu, chansonu, etno hudby, country hudby a rock n rollu. Dáme Vám možnost si zatancovat společenské a latinské tance na pravidelných tanečních večerech a tanečních diskotékách s hudbou 70-90 let.
V klubu dáme možnost prosadit se novým umělcům a novým uměleckým směrům, které budeme prezentovat v rámci pravidelných programů.
Budeme pořádat jazzové jam sessiony, ve kterých vystoupí vždy jeden umělec z Čech a jeden umělec ze Slovenska a spolu vytvoří jedinečná neopakovatelná umělecká díla, která zaznamenáme a budeme vysílat na našem internetovém radiu, které vysílá již třetím rokem.
Součástí klubu je i Kustom Klub Kaffe , který je věnován světu Kustom . Zde najdete na stěnách mnoho fotografií z tohoto světa spojeného s hudebním stylem Rockabilly. K dispozici zde budou časopisy a katalogy ze světa motocyklů a aut. Na filmovém plátně se podíváte na fotografie tohoto nového designového světa. V Kustom Klubu Kaffe si můžete zahrát šipky a biliard. K dispozici bude sbírka vinylových desek, které si podle svého vkusu můžete pustit.
Pokud jde o občerstvení k dispozici bude naše originální motorkářské pivo 12-ti ventil, nabídneme Vám Kustom Kolu a k zakousnutí francouzské palačinky.
Vyfotit se můžete u našeho originálního krbu připomínající americký track MACK, dále na stavbě motocyklu a v našem HOD WOOD ROD autě.
Při pravidelných rozhovorech v humpoleckém klubu bude mít možnost se setkat s významnými osobnostmi z širokého spektra umělců, ekonomů, filozofů a dáme Vám možnost diskuze s těmito hosty.
Ve vstupním vestibulu budem vystavovat vždy v měsíčním intervalu práce výtvarníků, fotografů a dalších umělců.
Samozřejmostí budou autorská čtení spisovatelů za hudebního doprovodu spojené s diskuzí.Přes týden si přijdou na své všichni, kdož si budou chtít zakoupit něco z Kustome Kultury. Půjde především o oblečení, dopl?ky, ale i motocykly v tomto duchu. Při Vaší návštěvě na motocyklu nabízíme k dispozici servisní dílnu, kde si za stanovenou hodinovou sazbu sami za odborného dohledu Vašich kamarádů můžete provést nejnutnější servisní práce. Dále zde budou pravidelné burzy hudebních nástrojů.
Nabízíme Vám naše prostory k prezentaci Vašich obchodních komodit spojených s motocykly a automobily. Dále zde můžete oslavit Vaše vyjímečné životní dny . (narozeniny, promoce,svatbu atd)
V zimním období plánujeme několik zajímavých festivalů. Jen stručně: kytarový festival, festival motorkářských filmů a chanson festival. V létě připravujeme sochařské sympozium na téma socha z materiálu pořízeného ve sběrném dvoře.
Plánujeme ještě několik překvapení, které by bohužel nebyli překvapením, kdybychom je teď již prezentovali.
Pokud jde o program 26.4.2014 tak zde je to nejdůležitější, co uvidíte.
Začínáme ráno od 10:00 hod a v průběhu dne uvidíte a uslyšíte: The Cellmates z Bratislavy (rockabilly), The Rockefelas z Tomášova, New Village Gang z Senca, Surf rock n roll z Prostějova a Freedom – The one man show z Nových Zámků, možná i skupina Karpina z Bratislavy. Kromě zmíněných si prohlédnete ve vestibulu fotografie slovenského fotografa Vita Filu z Tibetu.
Celým programem Vás bude provázet všeumělec a recesista Mravec a dj Robo Gregor z Rock FM Rádia.
Najdete nás v Humpolci na ulici 5.května 525. Přespat můžete v našem Motohostelu.
Těšíme se na Vás a užívejte si dokud žijete!!!

Team Kustom Klub Bohemia


Leave a Reply

Nejbližší koncert

Na informacích o nových koncertech se pracuje, příd později.
ByWordPress. Thanx WPTheme Generator.
Special Thanx to Gimp!
Creative Commons License
TOPlist